Over mij

Het moment dat een psycholoog de vraag stelde ‘Wie ben jij als niemand kijkt?’ heeft een lang proces van zoeken, leren en vinden in gang gezet. Een groot deel van mijn leven heb ik veel levensbepalende keuzes gebaseerd op verwachtingen van anderen. Ik heb het als zeer bevrijdend ervaren op zoek te gaan naar mijn kern en van daaruit te leren leven.

Ik ben jong getrouwd en heb twee dochters. Ik woon met veel plezier in het prachtige Wageningen. Ik laad op van een rondje hardlopen, fietsen of wandelen in de natuur, maar ook van een interessant boek, een heerlijke serie of een middagje creatief. Feestjes zijn minder mijn ding, maar van een op een gesprekken – liefst tijdens een mooie wandeling – kan ik enorm genieten.

Naast mijn werk als coach in mijn eigen praktijk werk ik ook als studieadviseur op de Wageningen University bij de opleiding Voeding en Gezondheid. Een erg leuke en afwisselende baan waarin ik met een leuk team van collega’s studenten begeleid door hun studie heen.

 

Mijn visie

Ik geloof dat elk mens de potentie heeft om als een prachtige en krachtige boom te worden. Maar gaandeweg het proces van ontkiemen, wortelen, groei en bloei kan er iets misgaan. De omstandigheden zijn weerbarstig waardoor niet diep genoeg geworteld kan worden. Tijden van droogte of te weinig voedingsstoffen maken kwetsbaar. Er vindt snoei plaats op een ongunstig moment. De potentie krijgt niet de kans volledig tot bloei en tot bestemming te komen. Maar het verlangen blijft. 

Als mensen hebben we elkaar nodig om volledig tot bloei te komen. Als professioneel coach loop ik graag een stukje mee om je in jouw proces te ondersteunen. Omdat ik uit eigen ervaring weet hoe hardnekkig patronen in denken, voelen en handelen kunnen zijn, kijk ik niet snel ergens van op en werk ik vanuit een oordeel-vrije houding van ‘alles mag er zijn’.

Overzicht opleidingen en trainingen

2022: Psychosociale Basiskennis (Con Amore)
2021: Christelijke Integratieve Coach Opleiding (Groundwork)
2019: Stressmanagement en Faalangstbegeleiding (Landelijke Vereniging voor Studieadviseurs)
2018: Keuzebegeleiding (Landelijke Vereniging voor Studieadviseurs)
2018: Succesvol studeren (Landelijke Vereniging voor Studieadviseurs)